Skip to content

Politiikan kenttää on vielä paljon paaluttamatta. Suomessa.

Eikä vapaan kentän valtaamiseksi tarvitse edes ryhtyä vähemmistövihaajaksi, vaatia takaisin kansallista valuuttaa tai luvata Karjalaa takaisin. Laatikon ulkopuolelle pääsee laillisinkin keinoin. Muuten: ellette ole sitä vielä huomanneet, eduskuntapuolueiden keskuudessa avoin NATO-jäsenyyden ajaminenkin on jo käytetty idea, eli laatikon sisäistä ajattelua.

Paaluttamatonta politiikan kenttää on oikealla. Siis oikeasti oikealla, ei Kokoomuksen tavoin oikealla.

Mitä ne nykyisen poliittisen hiekkalaatikon ulkopuolelle asettuvat tavoitteet sitten voisivat olla, ja miksi niiden pitäisi olla parempia kuin nykymeno? Tavoitteista toivon keskustelua lukijoiden kommenteissa. Keinot tavoitteisiin pääsemiseksi ovat monet. Ehkä on syytä miettiä mikä suomalaisessa politiikassa mättää, kun toisaalla maailmassa on päästy markkinavetoisempaan järjestelmään, jossa kilpailu on vapaampaa, markkina joustavampi ja kasvu vahvempaa. Ihan turhia rajoitteita ja pakkoja asettamatta.

Tässä blogissa tuon esille vaihtoehtoisia ideoita julkisen talouden hoitoon, ja esitän omia ja muiden tulkintoja siitä, mihin monet nykyiset valinnat ovat Suomea johtamassa. Myös arvokysymyksissä. Otan kantaa ajankohtaisiin tai unohdettuihin aiheisiin. Ja niihin aiheisiin, joista puhuminen on niin poliittisesti epäkorrektia, että Uuden Suomen Puheenvuoron toimituksen mielestä kirjoittajaoikeuteni piti poistaa. Oman blogialustan toivon osoittautuvan tässä mielessä armollisemmaksi.

Seuratkaa kanavaa, täältä pesee!

Petri Muinonen, ek-vaaliehdokas 195 Uudellamaalla


Aikaisempaa mielipidekirjoitteluani noin vuosikymmenen ajalta voi bongata Usari-blogistani Humanae Vitae
http://vantaaliittyyennemminkeravaankuinhelsinkiin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/


Paluuviitteet

Ei paluuviitteitä

Kommentit

Näytä kommentit Listana | Vastausketjuina

Ei kommentteja

Lisää kommentti

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.